ZTE: Győrben nem mi vagyunk az esélyesek, de bármi előfordulhat - Csank

Vágólapra másolva!
2011.08.26. 08:51
Címkék
Az NB I-ben ebben az idényben még nyeretlen ZTE labdarúgócsapatának vezetőedzője, Csank János már a döntetlennel is elégedett lenne a mai Győr elleni bajnokin.

„Természetesen – ha a táblázatra nézünk –, akkor nem mi vagyunk az esélyek, de a futball azért szép, mert bármi előfordulhat. A két jó eredményből a kevésbé jó is megfelelne, bízunk benne, hogy ezt tudjuk hozni. A kánikula miatt nagy munka vár majd mindkét csapatra. Azt látom, hogy a harci kedvvel nincs probléma a csapatomnál" – idézi Csank Jánost, a ZTE vezetőedzőjét, a mai, győri bajnoki előtt az eto.hu.

A szakember saját csapata kapcsán a Zalai Hírlapnak arról is beszélt, hogy a rossz kezdés ellenére nincs pánikhangulat a csapatnál.

„Tény, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de még nem kell pánikolni, így le kell vetkőznünk az esetleges görcsösséget. A pálya közepét nem lenne szabad elvesztenünk, s arra kell törekednünk, hogy ne birtokolja sokat a labdát az ellenfél. Az elejét pedig nagyon meg kell fognunk, a Győr ugyanis általában nagyon jól kezdi a mérkőzéseket, tele önbizalommal”– fogalmazott Csank János.

Az eto.hu a ZTE várható kezdőcsapatát is közzétette, eszerint a zalaiak a Jahic – Kocsárdi, Bogunovics, Kovács Gergő, Turcsik – Szalai T., Kamber, Horváth A., Balázs Zs. – Tököli, Meyé csapattal kezdenek majd Győrben.

Az ETO–ZTE találkozó 18 órakor kezdődik, a mérkőzést nyomon követheti a Nemzeti Sport Online élő tudósításában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik