NB II: a bennmaradást tűzte ki célul az új vezetőség Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 16:03
Címkék
Brekk János személyében új tulajdonossal, illetve több próbajátékossal kezdte meg a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata az NB II 2011–2012-es szezonjára.

Brekk János sajtótájékoztatón jelentette be, hogy átveszi Sziky Gyula tulajdonrészét a Nyíregyházát működtető Kft.-ben. Az új többségi tulajdonos ezenkívül ismertette a Spartacus jövő évi célkitűzését is, ami nem lesz más, mint a bent maradás kiharcolása.

Brekk szerint addig nem várható el semmiféle eredmény a csapattól, ameddig nem találnak tőkeerős támogatókat.

A tavalyi csapatból Ambrusz Árpád, Cséke György, Gergely Balázs, Minczér Tibor, Miskolczi László, Reznek Donát, Sánta Tibor, Tudja Dávid, Zabos Attila, Banka Szabolcs, Hrabina Alex és Vasas Gergő rendelkezik érvényes szerződéssel. A nyiregyhazaspartacus.hu szerint a légiósok közül Milan Davidovnak, Zeljko Kovacsevicsnek és Drasko Vojinovicsnak van szerződése a nyírségi klubbal.

A honlap beszámolója szerint ismét a csapattal készül a kölcsönből visszaérkező Csáki József, Farkas Márton, Matejkó Roland és Orosz Máté, ahogy két korábbi nyíregyházi futballista, Nagy Dávid és Oláh Dávid is.

A nyíregyházi nevelésű Szilágyi Krisztiánt, a baktalórántházi Vágó Zoltánt és az Újfehértóról érkezett Somogyi Tibort teszteli a szakvezetés. Rajtuk kívül még több, korábbi nyíregyházi, illetve szabolcsi játékossal tárgyalnak a vezetők, így Bardi Gáborral, Haburcsák Bertalannal és Fekete Ádámmal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik