NB II: a nyáron távozik a Vasas volt csapatkapitánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 11:52
Katona Máté, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas védője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a nyáron elhagyja az angyalföldi klubot.

„Még egy hónapig a Vasas játékosa vagyok, a szerződésemet kitöltöm, majd távozok. A klub vezetői már a télen megkerestek a hosszabbítás miatt, de úgy éreztem, eljött az ideje, hogy váltsak, és új kihívásokat keressek. Egyelőre nem tudom, mit hoz a jövő, várom a lehetőségeket itthonról és külföldről is” – mondta Katona.

A korábban a Vasasban alapembernek számító ötszörös U21-es válogatott játékost arról is kérdezték, hogy Dirk Berger vezetőedző miért fosztotta meg a tavasszal a csapatkapitányi karszalagtól.

„Azt mondták, azért nem lehetek én a kapitány a továbbiakban, mert nem megfelelő a csapaton belüli kommunikáció. Nem igazán tudom, mit jelenthet ez, de azt elmondhatom, hogy azután történt a váltás, miután szóvá tettem, hogy húsz napja késnek a fizetések” – nyilatkozta Katona, aki a 2012–2013-as szezonban húsz bajnokin lépett pályára a Vasasban, és három gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik