NB II: Bíró Pápáról, Pavicsevics a Vasasból szerződhet Egerbe

Vágólapra másolva!
2011.08.05. 22:13
Címkék
Az elmúlt időszakban igazolt rutinos labdarúgók után újabb, jelentős NB I-es tapasztalattal rendelkező futballistákat szerződtethet az Egri FC NB II-es labdarúgócsapata.

Az egyik egri szurkolói portál, az egrifc.atw.hu szerint a csapattal készül a legutóbb Pápán futballozó középső védő, Bíró Péter.Bíró Péter.

Szintén az egriek edzéseit látogatja a Vasastól távozó szerb védekező középpályás, Csedomir Pavicsevics. A 33 éves labdarúgó 168 NB I-es meccsen szerepelt, ezeken öt gólt szerzett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a legutóbb szintén a Vasasban szereplő Balog Zsolt a hevesi megyeszékhelyen folytatja, Siófokról hazatért az egri illetőségű Katona Attila, Vácról pedig a kapus Sztankó Gábor érkezett.

A heol.hu regionális portál összefoglalójából kiderül, hogy az NB III-ban bajnoki címet szerzett együttesből Illyés Dániel, Debreceni Dávid, Szűcs Ádám, Romhányi Tamás és Kálmán József marad a csapatnál.

Fürjes Ádám is a Vasastól érkezett, Koós Gábor és Farkas Ádám Budaörsről jött, Bojtor László a Vecsést hagyta ott az Egri FC kedvéért, míg Horváth Zoltán a cigándiaknak intett búcsút.

A nyolc biztos érkező mellett Ribi István (klub nélkül), Sallai Balázs (Szigetszentmiklós), Olasz János (REAC) és Baranyai Tibor (klub nélkül) is csatlakozhat a kerethez, illetve pénteken szerb próbajátékosok is megjelentek az edzésen.

A távozók közül Gulyás Gábor Vácra tart, Hamar Ádám és Zováth János Mezőkövesden, Gömöri Ottó és Káposzta Péter pedig Hatvanban folytatja. Öten (Somodi Krisztián, Bardi Gábor, Kotula László, Kiskapusi Balázs, Vén Gábor) Jászapátiban folytatják, míg Horváth Ádám a kölcsönjáték után a Kaposvölgyéhez, Mile Krisztián pedig a Szolnoki MÁV-hoz tért vissza.

Az Egri FC holnap játssza le az első felkészülési meccsét, délben az NB III-as Cigánd lesz az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik