NB II: csak a Tököl nevezését nem fogadta el az MLSZ versenybizottsága

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 17:57
Címkék
Az MLSZ versenybizottsága mai maratoni ülésén az NB II-es bajnokság 28 csapatának nevezését elfogadta, míg egy csapat (Tököli VSK) nevezését elutasította. A határozat nem jogerős – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján.

A bizottság ugyanakkor elvi szándéknyilatkozat tételére kérte fel az NB II-es indulásra vonatkozóan a másodosztályból kieső hat csapatot, valamint az NB III-as bajnokság hat csoportjának második helyezettjeit.

A szándéknyilatkozatot az érintett csapatok 2011. július 4-én, hétfő 12 óráig tehetik meg.

A versenybizottság megállapította, hogy a 2011. évi strandlabdarúgó magyar bajnokságra határidőre nem érkezett megfelelő számú hiánytalan nevezés, ezért a bajnokság megrendezése érdekében a hiánypótlás határidejét 2011. július 12-én, 12 óráig meghosszabbította.

Az előző vezetőség által felhalmozott tartozások és a jelenleg is bizonytalan gazdasági helyzet miatt nem indul az NB II-ben az előző szezonban a Nyugati csoport 13. helyén végző Barcsi SC.

A barcsiak kisebb költségvetéssel az NB III-ba neveznek, így a játékoskeretben is jelentős változások lesznek, amelyek a jövő hét végén zárulhatnak le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik