NB II: Davidov és Struhar menne, Pákolicz és Andorka maradna - Szpari

Vágólapra másolva!
2010.06.28. 17:02
Címkék
Több futballista jövője is kérdéses az NB I-től az előző szezonban búcsúzó Nyíregyháza Spartacusnál, Banka Zsolt klubigazgató hétfőn több játékossal is tárgyalt, de végleges döntés még egyik focista ügyében sem született.

A szerb középpályás, Milan Davidov jelezte, hogy első osztályban szeretné folytatni a pályafutását, és egy szerbiai csapattól van is ajánlata. A légiós a szünet alatt porcműtéten esett át, emiatt pár hétig csak könnyített munkát végezhet, így engedélyt kapott arra, hogy hazautazzon az átigazolásáról való tárgyalásokra.Milan Davidov jelezte, hogy első osztályban szeretné folytatni a pályafutását, és egy szerbiai csapattól van is ajánlata. A légiós a szünet alatt porcműtéten esett át, emiatt pár hétig csak könnyített munkát végezhet, így engedélyt kapott arra, hogy hazautazzon az átigazolásáról való tárgyalásokra.

A montenegrói Petar Sztanisics is hazautazott, az ő ügyében sincs végleges döntés. A klub vezetői tárgyalnak vele arról, hogy milyen feltételek mellett folytatná pályafutását a Szparinál.

A szlovák Peter Struhar is első osztályban akar tovább focizni, neki a szlovák élvonalból vannak megkeresései. Ő még Nyíregyházán tartózkodik, és együtt edz a Szparival.

Andorka Péterrel szóban már megegyezett a klubigazgató, a csatár marad a Spartacusnál. Pákolicz Dávid elmondta, hogy nem óhajtja elhagyni Nyíregyházát. Ha a nyírségi klub meg tud egyezni a Győri ETO-val, akkor ő Nyíregyházán folytathatja.

A klubvezető Böőr Zoltánnal is tárgyalt, és ismertette vele a szerződésbontás feltételeit. Ahogy arról beszámoltunk, a futballista az Újpesthez tart.

Mint azt megírtuk, a Sierra Leone-i Alfi Conteh Lacalle biztosan nem marad a klubnál, az ukrán-magyar kettős állampolgár Vjacseszlav Kuncot pedig egy hétig tesztelik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik