NB II: ismét Fradi-játékosok Soroksáron; ketten távoztak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.28. 18:00
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár ismét kölcsönkapja a Ferencvárostól Valencsik Dávidot és Haris Attilát, míg Kákonyi Dániel és Fejes János elhagyta a XXIII. kerületi együttest – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 20 esztendős Valencsik Dávid alapembernek számított a nemrég véget ért szezonban a soroksáriaknál, hiszen 26 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Haris Attila télen került Lucsánszky Tamás együtteséhez, ő 5 meccsen kapott szerepet és szerzett egy gólt is.Valencsik Dávid alapembernek számított a nemrég véget ért szezonban a soroksáriaknál, hiszen 26 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Haris Attila télen került Lucsánszky Tamás együtteséhez, ő 5 meccsen kapott szerepet és szerzett egy gólt is.

Az már korábban eldőlt, hogy Valencsik és Haris mellett egy harmadik FTC-játékos, Silye Erik is a Soroksárt erősítheti kölcsönben a következő szezonban.

Kákonyi Dániel viszont búcsúzik, a 27 esztendős szélső visszatér Vácra, ahol korábban már futballozott. A 22 éves Fejes János sem a sárga-feketéknél folytatja pályafutását, a balhátvéd az ETO FC Győrhöz igazolt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Haris Attila (FTC), Silye Erik (FTC), Valencsik Dávid (FTC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Fritz Attila (szabadon igazolható, legutóbb Szolnoki MÁV)
Távozók: Fejes János (Győri ETO), Kákonyi Dániel (Vác)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Csilus Ádám (FTC), Korozmán Kevin (MTK), Kunsági Roland (FTC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gohér Gergő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik