NB II: Izing, Nyilas Elek és Papizsanszkij is távozhat a „kis Viditől”

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 17:01
Címkék
Felcsúton is elkezdődött a felkészülés, a június 11-i utolsó bajnoki mérkőzés és a június 14-i évadzáró ebéd után újra találkozott a Videoton-PFLA NB II-es labdarúgócsapata.

A pfla.hu tájékoztatása szerint az első edzésen nem vett részt Fejes András, Izing Martin, Kis Róbert, Nyilas Elek, Olasz Dénes, Papizsanszkij Artúr és Rása Gergő. Az említett hét játékosról még nem tudható, hol folytatja a pályafutását.

Ahogy arról beszámoltunk, Gyurcsó Ádám egy évre kölcsönben a Kecskemét csapatához került. A kapus Czirjék Zoltán ugyan együtt edzett a többiekkel, de valószínű, hogy más csapatban folytatja pályafutását.

A legutóbbi szezonban az NB II Nyugati csoportjában bronzérmet szerző csapatból Babos Barnabás, Baracskai Roland, Elek Bence, Margitics Andor, Máté János, Móri Tamás, Papucsek Barna, Soós János és Vaszicsku Gergő edzett a csapattal.

Feltűnt Damir Milanovic is, aki már többször „játszott vissza" az NB II-es csapatba, de az új idényben hivatalosan is a második keret tagja lesz.

A Puskás Akadémia végzett növendékei közül több játékos is az NB II-es együttessel kezdte el a felkészülést. Két kapus, Sándor László és Gábor Péter valamint hat mezőnyjátékos, Balog Gergő,Farkas Norbert, Farkas Viktor, Macsicza Dávid, Orbán Gáspár és Varga Tamás csatlakozott a kerethez.

Szintén Hartyáni Gábor edzéseit látogatja a bal oldali támadó, Mihály Dávid. A fiatal próbajátékos szülei Székelyudvarhelyről származnak, ő azonban Ausztriában nőtt fel. Osztrák állampolgár, már be is mutatkozott az osztrák U17-es válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik