NB II: korábbi élvonalbeli kapust igazolt a Soroksár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 13:37
A korábban többek között a Ferencvárosban, Pécsen és Gyirmóton is megforduló kapus, Holczer Ádám aláírt a labdarúgó NB II-ben újoncként induló Soroksárhoz – számolt be róla a klub honlapja.

Holczer Ádám legutóbb a Pécs kölcsönjátékosaként a Kozármisleny színeiben védett és szabadon igazolható játékosként kerül a XXIII. kerületiekhez. Az biztos, hogy kapusposzton erős lesz Varga Attila együttese, hiszen Holczer mellett a Ferencvárostól kölcsönkapott, korábban a West Ham Unitedben is védő Kurucz Péter is a keret tagja, illetve a szintén FTC-kölcsönjátékos Rácz Gergő is bevethető ezen a poszton.Holczer Ádám legutóbb a Pécs kölcsönjátékosaként a Kozármisleny színeiben védett és szabadon igazolható játékosként kerül a XXIII. kerületiekhez. Az biztos, hogy kapusposzton erős lesz Varga Attila együttese, hiszen Holczer mellett a Ferencvárostól kölcsönkapott, korábban a West Ham Unitedben is védő Kurucz Péter is a keret tagja, illetve a szintén FTC-kölcsönjátékos Rácz Gergő is bevethető ezen a poszton.

A Soroksár kapus mellett középpályást és támadót is igazolt: a korábban az Újpest játékosaként az NB I-ben is bemutatkozó középpályás, Kovács Dániel a Gyirmót FC Győr mezét viselte az előző szezonban, míg a korábbi váci, újpesti és szolnoki csatár, Kocsis Dávid a Rákosmente KSK-től érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Balaskó Csaba (Szolnoki MÁV), Gyurácz András, Kurucz Péter, Péter Antal, Rácz Gergő, Simita Gergő (mindannyian FTC – kölcsönbe), Holczer Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Kozármisleny), Kocsis Dávid (RKSK), Kovács Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Gyirmót FC Győr)
Távozott/távozhat: Antal Zsolt (?), Balogh Bence (?), Bartos Attila (?), Márkus Tibor (Tatabánya), Mile Dániel (?), Rábold Richárd (abbahagyta), Tarczy Pál (FTC), Vég Bence (?)
Kiszemeltek: Erdei Gábor, Pintér Dominik (mindkettő FTC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik