NB II: Mihalecz, Bene és Pintér neve is felvetődött már Pécsen

Vágólapra másolva!
2011.04.14. 08:31
Címkék
Nehéz mérkőzéseken van túl a másodosztályú Pécsi MFC, az edzőváltás óta – Kiss Lászlónak kellett távoznia a csapat éléről – lejátszott négy mérkőzésből három vereség és egy győzelem a mérlege, ráadásul a szintén a feljutásért harcoló Gyirmót SE hat ponttal megelőzi. A beugró Mészáros Ferenc vezetőedzőnek a szezon végéig szól a szerződése, a hírek szerint a vezetőség nem hosszabbít vele, jelenleg éppen az utódját keresik.

Úgy tudni, az első számú kiszemelt a jelenleg a Siófoknál edzősködő Mihalecz István, ám a korábban Kozármislenyben sikeresen dolgozó Bene Ferenc s a legutóbb Győrben edzősködő Pintér Attila nevét is emlegetik a városban, azonban Bérczy Balázs klubigazgató arról beszélt, egyelőre nincs napirenden az edzőkérdés.

A keretben történt változás, hogy újabb játékosnak bocsátott meg a szakmai stáb. Lovrencsics Gergő után a fiatal Eszlátyi István is visszakerült az első együttes keretébe. A tehetséges csatár a Videoton II elleni mérkőzés után kimaradt az éjszakában, s a vezetőség eltanácsolta az első csapattól. A futballista a hétvégén az U19-es gárdában öt gólt szerzett, Mészáros Ferenc pedig felmentette a büntetés alatt álló játékost.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik