NB II: nagy konkurencia a posztján, az MTK tovább teszteli Prekletet

Vágólapra másolva!
2011.08.10. 18:18
Címkék
Tovább teszteli az MTK NB II-es labdarúgócsapata a tegnapi, Cegléd ellen 3–0-ra megnyert edzőmeccsen pályára lépő Preklet Csabát. A fiatal jobbhátvéd az olasz Reggina játékosa, de legutóbb a Kecskeméti TE-ben szerepelt kölcsönben.

„Láthattunk egy próbajátékost, Preklet Csabát, akit tovább tesztelünk. Ügyes labdarúgó, de a posztján Rafe Wolfe és a hamarosan egészséges Hajdú Sándor is a rendelkezésünkre áll. Meglátjuk, mi lesz a sorsa” – mondta Garami József szakmai igazgató a tesztelt futballistáról.

A szakember az MTK nyári utolsó felkészülési mérkőzését is értékelte.

„Az első hatvan percben sok akciót vezettünk, háromszor sikerült betalálnunk, de a helyzetkihasználáson javítanunk kell – mondta Garami József. – A folytatásban több játékost becseréltem, hogy minél többen pályára lépjenek, ekkor a játék folyamatossága már csorbát szenvedett. Nagyon örülök ugyanakkor Pál Andris játékának, aki visszatért sérüléséből, fokozatosan terheljük, egyelőre egy félidőt játszott, még látszik rajta a fizikai és játékbeli hiányosság, remélhetőleg hamarosan ismét a régi lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik