NB II: szerződést bontott a győri támadó, majd aláírt Soroksárra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 15:46
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárnál folytatja pályafutását Erdélyi László. A 25 éves játékos közös megegyezéssel szerződést bontott a szintén másodosztályú ETO FC Győrrel.

„Nagyon köszönöm a klubnak, hogy itt lehettem. Remélem, a jövőben lesz még lehetőségem visszatérni. Úgy gondoltam, a több játéklehetőség reményében most váltásra lenne szükségem, s az ETO korrekt volt. Abban maradtunk, hogy a jövőben figyelemmel kísérik a pályafutásomat, és ha úgy alakul, akkor még visszatérek. Nagyon köszönöm a szurkolóknak azt a szeretetet, amit itt kaptam, a csapatnak sok sikert kívánok” – idézi Erdélyi Lászlót a győriek hivatalos honlapja.„Nagyon köszönöm a klubnak, hogy itt lehettem. Remélem, a jövőben lesz még lehetőségem visszatérni. Úgy gondoltam, a több játéklehetőség reményében most váltásra lenne szükségem, s az ETO korrekt volt. Abban maradtunk, hogy a jövőben figyelemmel kísérik a pályafutásomat, és ha úgy alakul, akkor még visszatérek. Nagyon köszönöm a szurkolóknak azt a szeretetet, amit itt kaptam, a csapatnak sok sikert kívánok” – idézi Erdélyi Lászlót a győriek hivatalos honlapja.

Albert Ádám viszont távozik a Soroksártól, az NB III-as Jászberény játékosa lesz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Alan Kovác (szlovák, FC DAC 1904 – Szlovákia, legutóbb FK Senica, kölcsönben), Lovrencsics Balázs (Ferencváros), Madarász Márk (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Petró Balázs (Haladás, kölcsönben), Szalánszki Gergő (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Vaszil Vaskeba (ukrán, Szevljus Vinohradiv /Nagyszőlős/ – Ukrajna)
Távozók:
Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza, onnan Csákvár, kölcsönbe), Debreceni András (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Erdélyi László (Soroksár), Hamar Ádám (Monor, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Magasföldi József (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként)

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Csernik Kornél (Ferencváros – kölcsönbe), Erdélyi László (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Korozmán Kevin (MTK Budapest)
Távozók: Albert Ádám (Jászberény), Popov Patrik (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik