NB II: távozik a Siófok rutinos középpályása – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.02.12. 12:15
null
Távozik Siófokról Magasföldi József (Fotó: BFC Siófok)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Magasföldi József és a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok – adta hírül a Balaton-parti klub.

A 35 esztendős támadó középpályás tavaly januárban tért vissza Siófokra, ahol a 2007–2008-as és az azt követő idényben már futballozott – akkor még az élvonalban.

A gólerős futballista – aki többek között a Videotonban, Sopronban, a Honvédban, Zalaegerszegen, Pakson, Gyirmóton, Dunaújvárosban és Győrben is játszott – a mostani idényben 19 bajnoki meccsen összesen négyszer volt eredményes a Siófokban.

Az NB II legutóbbi fordulójában ő viselte a csapatkapitányi karszalagot. Volt klubja, az ETO FC Győr elleni találkozón kiharcolt egy tizenegyest, azt elhibázta, majd öngólt szerzett, végül a ráadásban szabadrúgásból betalált, ám mivel az egyik siófoki játékos beállt a sorfalba, nem adták meg a gólt. A Siófok így is 2–1-re győzött Győrben, s jelenleg a 3. helyen áll az NB II-ben.

A klub tájékoztatása szerint Magasföldi visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ezért távozik. Lehetséges, hogy a középpályás felhagy a profi futballal, s edzőként folytatja pályafutását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Remili Mohamed (Paks)
Távozók: Benke András (Hévíz – kölcsönbe), Csibra Dániel (Hévíz – kölcsönbe), Magasföldi József (?), Szakály Dénes (Paks), Tajti Norbert (?), Zamostny Balázs (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik