NB II: tíz Hali-játékos Sopronban, Pécsről is lehet érkező

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.23. 14:42
Biztossá vált, hogy Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence és Tihanyi Olivér személyében tíz Haladás-játékos folytatja a pályafutását Sopronban – mondta Supka Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak.

A játékosok a Haladás és az SVSE együttműködésének keretében kölcsönbe érkeznek a soproni klubhoz, de Supka Attila a Nemzeti Sport Online-nak azt is elmondta, hogy további futballistákat szeretnének szerződtetni. Supka Attila a Nemzeti Sport Online-nak azt is elmondta, hogy további futballistákat szeretnének szerződtetni.

A korábbi pécsi Beke Péter már Sopronban van, minden bizonnyal ott játszik a továbbiakban, és a korábbi dunaújvárosi Papp Máté átigazolására is van esély. A szakvezető hozzátette, már biztos, hogy az eddigi szakmai stáb folytatja a munkát a csapatnál.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy Gajág Gergő személyében egy 20 éves, korábbi pécsi védővel is erősíthet a soproni klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SVSE-GYSEV-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence, Tihanyi Olivér (mindannyian Haladás)

Kölcsönből visszatérők:Keresztes Szilárd, Mészáros Márk, Sós Márk, Tóth Olivér (mindannyian Fertőszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Beke Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Gajág Gergő (Kozármisleny), Papp Máté (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros)
Távozók: Baranyai Norbert (Mosonmagyaróvár), Dénes Zsolt (?), Fazakas Géza (Kisvárda), Fazekas Norbert (FC Deutschkreutz Ausztria), Eszlátyi István (Kisvárda), Horváth András (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soroksár), Szabó Balázs (DVTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik