ZTE: 4 hónapot dolgoztam, 3 hónappal tartoznak - Mészáros

Vágólapra másolva!
2012.10.27. 09:35
Címkék
Mint tegnap beszámoltunk róla, távozott posztjáról a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő ZTE szakmai igazgatója, Mészáros Ferenc. A szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, a klub pénzügyi nehézségei miatt hozta meg döntését.

„A pénzügyi instabilitás miatt döntöttem úgy, hogy péntek reggel távozom a Zalaegerszegtől – mondta a Nemzeti Sportnak Mészáros Ferenc, a ZTE (most már korábbi) szakmai igazgatója. – Négy hónapot dolgoztam a ZTE-nél, három hónappal tartozik a klub – nemcsak nekem, a játékosoknak és a szakmai stáb többi tagjának is.”

„Úgy vélem, olyan állapotok uralkodnak a klubnál, hogy nem lehet érdemben dolgozni. Hihetetlen tartása van a csapatnak, hogy az utóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert” – tette hozzá Mészáros.

Az NB II Nyugati csoportjában nyolcadik helyen álló zalaegerszegiek még mindig – körülbelül négy hónapja – az Artjoms Rudnevsért járó pénzre várnak. Mint ismert, a lett csatárt két éve úgy adta el a ZTE a Lech Poznannak, hogy a továbbértékesítésért bizonyos összeg – a hírek szerint körülbelül kétszázmillió forint – jár a Zala megyeieknek. Márpedig a lengyel csapat a nyáron eladta a csatárt a német Hamburgnak – a pénz ennek ellenére még nem érkezett meg a ZTE számlájára. Kérdés, a játékosok és az edzők meddig lesznek türelmesek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik