A Feyenoord megtartaná Simont - 1 millióról indul a licit

Vágólapra másolva!
2011.04.30. 00:25
null
Simon Krisztián a következő szezonban is a Feyenoordban futballozhat (Fotó: Czerkl Gábor)
Elképzelhető, hogy már a jövő héten eldől Simon Krisztián jövője a Feyenoordnál. Az Újpesttől az idény végéig kölcsönvett tizenkilenc esztendős szélsőt – a Nemzeti Sport információi szerint –a rotterdami együttes szeretné megvásárolni, az ára egymillió euróról indul.

Habár Simon Krisztián egyelőre nem meghatározó labdarúgója a patinás Feyenoordnak, az Újpesttől kölcsönvett, szeptemberben még a Ferencvárost megbolondító szélső munkájával kimondottan elégedettek a klubnál. Olyannyira, hogy információnk szerint hamarosan eldőlhet a jövője – a Feyenoord hajlandóságot mutat a fiatal játékos megvételére.

A Nemzeti Sport úgy tudja, akár már jövő héten megkezdődhetnek a konkrét tárgyalások Simon végleges szerződtetésének ügyében a Feyenoord és az Újpest között. Hétfőtől ugyanis munkába áll Rotterdamban a Rodától érkező új technikai igazgató, Martin van Geel, így elkezdődhetnek a különböző szerződések tárgyalásai.

Simon Krisztián vételára egymillió euróról indul, de valószínűsíthető, hogy ebből az összegből alkudni szeretne majd az anyagi problémákkal küzdő rotterdami klub.

A Feyenoord súlyos adósságokat halmozott fel – a liga felügyeli, kire, mennyit költenek –, ugyanakkor egy-egy cégcsoport, támogató bevonásával előteremthetik a nyári bevásárláshoz, így például a Simon Krisztián megvásárlásához szükséges összeget.

A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN ELOLVASHATJA SIMON KRISZTIÁN ÉS AZ ÚJPESTI SPORTIGAZGATÓ, KOVÁCS ZOLTÁN VÉLEMÉNYÉT IS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik