A PSG-nek túl drága Dzsudzsák Balázs

Vágólapra másolva!
2010.01.06. 22:27
null
Úgy tűnik, Dzsudzsák nem megy Franciaországba (Fotó: Imago - archív)
Címkék
A francia sportnapilap, a L'Équipe értesülései szerint télen biztosan nem lesz a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának játékosa Dzsudzsák Balázs, mivel a párizsi klub nem fizeti ki a magyar szélsőért kért 10 millió eurót.

Úgy tűnik, a PSV rendkívül nagy összegért lenne hajlandó eladni magyar légiósát, Dzsudzsák Balázst. Legalábbis erre enged következtetni a francia L’Équipe beszámolója, amely szerint a holland klub 10 millió eurót kér a játékosért.

A lap ugyanis úgy tudja, hogy a párizsi együttes jelenlegi anyagi helyzetében nem tudja/akarja kifizetni a PSV által a magyar légiósért kért 10 millió eurót.

Az utóbbi időszakban a PSG mellett több európai sztárcsapat érdeklődéséről lehetett hallani, a magyar szélsőt az angol Arsenallal, a spanyol Real Madriddal és a német Wolfsburggal is hírbe hozták.

Dzsudzsák kiváló éven van túl, és több szavazáson is bekerült a 2009-es esztendő hollandiai csapatába, például a holland Voetbal International olvasói is helyet szavaztak a magyar futballistának a legjobbak között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik