A Rangersnek többet kell ajánlania Juhászért

Vágólapra másolva!
2011.07.24. 22:53
null
Juhász Rolandot (balra) a PSV is kinézte magának (Fotó: Action Images – archív)
Holland lapértesülések szerint a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht ajánlatot kapott a skót Rangerstől Juhász Rolandért, de a klub azonnal visszautasította az 1.5 millió eurós vételárat, mivel legalább háromszor ekkora összeget követel a futballistáért. Eközben a Het Nieuwsblad napilap értesülései szerint a holland PSV is bejelentkezett a magyar válogatott védőért.

Egyre forróbb a helyzet Juhász Roland körül. Legalábbis a skót Premier League-ben szereplő Rangers után egy újabb klub érdeklődéséről lehet hallani a magyar válogatott védővel kapcsolatban: a hírek szerint a PSV is bejelentkezett a labdarúgóért.

Persze Dzsudzsák Balázs korábbi holland klubjának nem lesz könnyű dolga, ha valóban meg akarja szerezni Juhászt, mivel a Het Nieuwsblad napilap értesülései szerint a skót csapat már ajánlatot is tett az Anderlechtnek a védőért.

Ám az biztató lehet a PSV számára, hogy a belga klub azonnal lesöpörte a Rangers ajánlatát, amely 1.5 millió eurót kínált Juhászért, mivel ennek a háromszorosára taksálják a csapat alapemberét.

„Másfél millió eurót akartak fizetni, de ennél háromszor többet akarunk" – idézi Herman van Holsbeecket, az Anderlecht sportigazgatóját a holland újság. A lap hozzáteszi, a Rangers várhatóan hamarosan magasabb ajánlattal tér vissza.

Eközben a brit Daily Express arról számolt be, hogy a Rangers már megegyezett az olasz Palermóval a román belső védő, Dorin Goian átigazolásáról, akiért 750 ezer fontot fizethetnek, ha sikerül megállapodni a futballistával is. A cikk azonban hozzáteszi, ennek ellenére Juhász továbbra is képben van a skót csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik