A West Brom-ügylet még nyitva, de Gera szívesen menne az olaszokhoz

Vágólapra másolva!
2011.06.17. 11:36
null
Gera (balra) szívesen játszana Olaszországban (Fotó: Action Images– archív)
Címkék
Gera Zoltán ügynöke, Filipovics Vladan a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, van egy külföldi csapat, amelyik ragaszkodik a magyar válogatott játékoshoz, Gera pedig szívesen játszana Olaszországban. Juhász Roland Angliában vagy Németországban folytatná, míg Laczkó marad a Sampdoriában.

„A West Bromwich-ügylet még nyitva van, azt nem mondhatom, hogy az első helyen áll, hiszen más csapatok is megkerestek minket. Zoli szempontjából az a legfontosabb, hogy az edző bízzon benne, és Roy Hodgson jól ismeri a játékát. Több komoly csapattal is tárgyaltunk, szerintem egy-két héten belül eldől Zoli sorsa."

„Nincs határidő, de szeretnénk, ha Zoli minél előbb elkezdhetné a felkészülést az új csapatával. Másodlagos, hogy Angliában marad vagy külföldre igazol. Természetesen Angliában jobban ismerik, hiszen évek óta játszik a Premier League-ben, de van egy külföldi csapat, amelyik ragaszkodik hozzá. Szerintem ő olyan játékos, aki bármelyik országban, bármelyik bajnokságban megállná a helyét, beszélgettünk arról is, hogy szívesen játszana Olaszországban" – tette hozzá a játékosügynök.

A beszélgetés során szóba került még Laczkó Zsolt, Simon Ádám, Juhász Roland és Lázok János is. A FIFA-licences ügynök elmondta, most kevés esélyt lát arra, hogy Lázok Janos a Fradi játékosa legyen.

„Laczkó Zsolt egyelőre a Sampdoriában marad. A csapat sajnos kiesett az első osztályból, de nagy klubról van szó, ahol az elnök már kijelentette, hogy kötelező a feljutás. Zsolt a szezon utolsó tizenegy meccsén pályára lépett, és jól játszott, szerintem maradnia kell. Juhász Roland két országban játszana szívesen, Németországban és Angliában, én ezt megértettem, és dolgozom is ezen" – zárta a beszélgetést Filipovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik