Anderlecht: Maradna-e Juhász, ha érkezne mellé Tőzsér? - ez a kérdés

Vágólapra másolva!
2011.11.29. 12:51
Tőzsér Dániel esetleges Anderlechtbe szerződése egy ideje visszatérő téma a belga sajtóban. Az egyik vezető lap ma a brüsszeliek magyar labdarúgóját, Juhász Rolandot kérdezte a Genk középpályásáról.

„Tőzsér jó barátom, mondtam már neki, hogy az Anderlecht szuper lehetőség lenne a számára – idézi a Het Laatste Nieuws Juhász Rolandot, a brüsszeliek magyar védőjét, aki szerint Tőzsér Dániel rengeteget fejlődött az elmúlt két esztendőben, igazi vezére lett a Genknek. – A következő belga bajnok már automatikusan ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján, ez talán motiválja őt abban, hogy a Constant Vanden Stock stadionban folytassa a karrierjét.″

A lap munkatársai arról is faggatták a válogatott védőt, vajon Tőzsér szerződtetése ott tartaná-e őt a brüsszelieknél.

„Nem mondok olyasmit, hogy az ő esetleges érkezése meghatározó lenne az én sorsomat illetően, de mindenképpen egy érv amellett, hogy maradjak. Klassz lenne, ha egyszer végre magyar csapattársam lenne, nem tagadhatnám le, hogy jól érzem magam az Anderlechtnél″ – mondta mosolyogva a nyáron a skót Rangersbe csábított Juhász.

Mint ismert, Tőzsér szerződése a jövő nyáron lejár a Genknél, és az Anderlecht már azt megelőzően, a téli átigazolási időszakban is szívesen szerződtetné.

Az Anderlecht jelenleg vezeti a belga bajnokság tabelláját, a címvédő Genk 12 pontos lemaradással a középmezőnyben található.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik