Anglia: Buzsáky Ákos úgy véli, elég jó a Premier League-hez

Vágólapra másolva!
2011.05.11. 11:51
Még mindig nem került nyilvánosságra, kikkel nem kíván együttműködni a továbbiakban az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutó Queens Park Rangers. Az angol sajtóban a lehetséges távozók között emlegetett Buzsáky Ákos bízik abban, hogy maradhat.

„Hiszek a képességeimben, és boldoggá tenne, ha ott lehetnék a QPR-ral a Premier League-ben" – idézi a wbtimes honlap a magyar középpályást, akinek még egy évig él a szerződése a londoniakkal.

„Annak idején éppen ennek reményében igazoltam ide, csakhogy aztán balszerencsés voltam a sérülésekkel, és a csapat is nehéz időszakokat élt. De most fitt vagyok, a csapat teljesítette a nagy célt, amelyben amúgy mindig is hittem, és természetesen szeretnék továbbra is a klub kötelékében maradni" – folytatta Buzsáky.

A magyar játékos 2007-ben mutatkozott be a QPR-ban, az évek során jó teljesítményével a helyi közönség egyik kedvencévé vált, ám sérülései miatt kiszorult Neil Warnock menedzser kezdő tizenegyéből, a feljutás kiharcolásából alig-alig vehette ki a részét.

„Természetesen minden a menedzsertől függ, én csak akkor bizonyíthatok, ha ő megadja rá a lehetőséget. Egy ilyen sérülésekkel teli időszak után kulcskérdés számomra az alapozás, mert hiszem, hogy háborítatlan felkészülés után képes leszek megmutatni, mire vagyok képes csúcsformában" – tekintett a jövőbe Buzsáky.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik