Anglia: Gróf Dávid egy évre írt alá Craig Short csapatához

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 18:12
null
Gróf egy igen nagy múlttal<br />rendelkező klub játékosa lett
Miut&aacute;n az orvosi vizsg&aacute;latok mindent rendben tal&aacute;ltak n&aacute;la, Gr&oacute;f D&aacute;vid egy&eacute;ves szerződ&eacute;st &iacute;rt al&aacute; az angol harmadik lig&aacute;s Notts Countyhoz &ndash; tudatta honlapj&aacute;n a vil&aacute;g legr&eacute;gebbi profi labdar&uacute;g&oacute;csapata.

Szombaton megírtuk, hogy a Notts County menedzsere, a tavasszal még a Ferencvárost irányító Craig Short nagy örömmel fogadta a hírt, amely szerint sikerült megegyezni a magyar kapussal.

Gróf legutóbb a Hibernian játékosa volt, a skót csapat a 2008–2009-es szezon végén bontotta fel a szerződését, miután volt egy ittas vezetés miatti fegyelmi ügye is.

Ezt követően Angliában szerepelt próbajátékon a West Bromwich Albionnál és a Sheffield Unitednél, de felvetődött a neve a Ferencvárosnál és a Debrecennél is.

A 21 éves magyar hálóőr – aki a 23-as mezt kapta meg – és a szintén hétfőn aláíró Krystian Pearce már el is utazott a csapat ausztriai edzőtáborába.

ERIKSSON ÉS CAMPBELL NÉLKÜL IS SIKERÜLT A FELJUTÁS
Az 1862-ben alapított Notts County tavaly nagy tervekkel vágott neki a negyedosztályú bajnokság (League Two) küzdelmeinek, sportigazgatónak a korábban az angol válogatottat is irányító Sven-Göran Erikssont nevezték ki, valamint szerződtették Sol Campbellt is. Nem sokkal később mindketten távoztak – nem azt kapták, amit a klubvezetők ígértek nekik –, ám a csapat így is megnyerte a bajnokságot, így feljutott a League One-ba.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik