Anglia: Lipták már a Chelsea elleni taktikát gyakorolta a Swansea-val

Vágólapra másolva!
2011.09.22. 09:41
Címkék
Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, Lipták Zoltán hétfőtől az angol élvonalbeli Swansea-nál készül, és bár a szerződtetéséről még nem született döntés, a válogatott védő szerint vannak biztató jelek...

„A Chelsea elleni taktikát gyakoroltuk a szerdai edzésen..." – válaszolta a Nemzeti Sport megkeresésére a Swansea-nál edző Lipták Zoltán.

„Ennek ellenére továbbra sem vallhatom magam Premier League-játékosnak. Valóban együtt edzettem a többiekkel, de ez még nem jelenti, hogy csütörtökön aláírhatom a szerződésemet. Viszont vannak apró, biztató jelek, gesztusok, hogy számítanának rám, és ennek nagyon örülök. A tervek szerint csütörtökön hazautazom, ám előtte, a délelőtti tréning után leülünk az együttes menedzserével, és ha minden igaz, eldől, itt folytatom-e vagy sem. Remélem, igen" – tette hozzá a 26 éves labdarúgó.

Mint ismert, a bajnok Videoton három hete közös megegyezéssel szerződést bontott a tízszeres válogatott középső védővel – a jelenleg hatodik helyen szerénykedő székesfehérváriak szakmai stábja nem tartott rá igényt. Lipták Zoltán szeptember elejétől a válogatott stábjával, Csábi Józseffel és Kenyeres Imrével készült Telkiben, valamint szülővárosa, Salgótarján megye egyes csapatával edzett.

Az újonc a tizennegyedik helyen áll az angol bajnokságban, szombaton pedig a Chelsea-hez megy – és minden jel arra utal, hogy Lipták Zoltánnal a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik