Baleset: Stieber Zoltán sértetlenül megúszta a frontális karambolt

Vágólapra másolva!
2011.05.26. 12:00
Címkék
Súlyos autóbalesetet szenvedett Stieber Zoltán, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz futballistája – aki a legutóbbi szezonban még az Alemannia Aachenben játszott –, de szerencsére megúszta nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel a frontális ütközést – adta hírül a vasnepe.hu.

A beszámolók szerint Stieber egyik barátja utasaként ült egy Audiban, amely Győr felé tartott, és egy szembejövő Renault átsodródott az ő sávjukba. A Renault női sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

„Zoli fiam Vajda Gabival, a Lami-Véd-cégtulajdonos Vajda László egyik fiával este tíz óra körül éppen tőlem, Szombathelyről indult el Vincze Ottóhoz Győrbe, a volt válogatott játékossal másnap lett volna találkozójuk – mondta Stieber József a vasnepe.hu-nak. – A fiam kocsiját betettük a garázsba, és Vajda Audijával indultak el. Nem sokkal később aztán telefonált Zoli, hogy Pósfa után karamboloztak. Úgy tudom, az egyik kanyarban a szembejövő renault-s hölgy áttért az ő sávjukba, és akkor ütköztek. Szerencsére sem a fiamnak, sem a kocsit vezető Vajda Gabinak nem esett nagyobb baja, de természetesen mindkettőjüket bevitték a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályára. Zolinak a sípcsontja horzsolódott le, míg társának a biztonsági öv húzta meg a vállát. Éjszaka aztán még beszéltem vele, mondta, hogy bejött érte a barátnője, hamarosan hazaengedik, és mennek is Sárvárra. Szerencsére Vajda Gábor is megúszta a karambolt, így ő is otthon töltötte az éjszakát. Azt mondom, óriási szerencse, hogy ilyen nagy és biztonságos autóval utaztak.”

„Félelmetesen gyorsan történt a baleset, nem is tudtam igazából mit reagálni – idézte fel a kellemetlen emléket Stieber Zoltán. – Én az anyósülésen ültem, az egyik barátom vezette, az ő kocsijával utaztunk. Elég szerencsésen megúsztam a balesetet, ugyanis nagyobb bajom nem történt, csupán kicsit beütöttem, lehorzsoltam az egyik sípcsontomat. Bővebben pedig nem is szeretnék foglalkozni az esettel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik