Bundesliga: „Hajnal a kreatív erő”, külön figyelnek rá a Bayernél

Vágólapra másolva!
2011.08.19. 10:58
Az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában szombaton a Bayer Leverkusen a VfB Stuttgarthoz látogat. A gyógyszergyári klub hivatalos honlapja a mérkőzést felvezető írásában külön felhívja a figyelmet a svábok kreatív középpályására, a magyar Hajnal Tamásra.

„A Stuttgart kezdő tizenegye nem sokat változott az elmúlt időszakban, ezért nagyon egységes a csapat. A kapuban Sven Ulreich helye biztos, a középpályán Hajnal Tamásról jó benyomás alakult ki, ő a középpálya kreatív ereje. Elöl pedig az újra felfedezett német válogatott »Helmut« Cacau felel azért, hogy élvezetes legyen a csapat támadójátéka" – emeli ki a Leverkusen hivatalos honlapja a szombati ellenfél, a Stuttgart kulcsembereit.

A mérkőzést felvezető írás a folytatásban Okazaki Sindzsit, Martin Harnikot és Christian Gentnert említi meg azon stuttgartiak közül, akikre a leverkusenieknek érdemes lesz odafigyelniük az idegenbeli találkozón.

A Stuttgart két forduló után négy ponttal áll, míg szombati vendége, a Leverkusen a mainzi vereség után a 2. fordulóban legyőzte a Werder Brement.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik