Görögország: Bodornak segített az ismeretség, orvosi sem kellett

Vágólapra másolva!
2011.09.03. 10:09
Bodor Boldizsár a Nemzeti Sportnak elmondta: a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő krétai klub, az OFI úgy szerződtette, hogy még az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton sem kellett részt vennie.

„Egyik korábbi csapattársam, aki most az OFI-nál van, felhívott a közelmúltban, s érdeklődött, mi van velem, én meg elmondtam neki, hogy nincs együttesem. Mondta, hogy akkor menjek ki hozzájuk" – mondta Bodor a Nemzeti Sportnak, hozzátéve: a gyors szerződéskötésben (sem próbajátékra, sem orvosi vizsgálatra nem volt szükség az egyéves megállapodás aláírásához) sokat segített, hogy Nikosz Anasztopulosz vezetőedzőt és Nikosz Mahlasz klubelnököt régebbről ismerte.

A 29 éves futballista hozzátette: mivel az OFI a következő két fordulóban a görög élvonalból kizárt (egyelőre rendezetlen sorsú) csapatokkal játszana, jut ideje némi alapozásra, ami a hosszas nyári klubkeresés után semmiképp sem haszontalan.

„Amikor a Sturmnál teszteltek, volt egy kevés súlyfelesleg rajtam – indokolta a kései alapozás szükségességét a bal oldali középpályásnak szerződtetett magyar légiós, aki szerint a görögországi gazdasági nehézségek miatti kockázat még bevállalható. – Néhány csapattársam jelezte, hogy időnként csúsznak a fizetések, de azért megkapják a jussukat. Ennyi kockázatot meg vállalnom kellett, mert semmiképpen sem akartam együttes nélkül maradni."

AZ INTERJÚT TELJES TERJEDELMÉBEN ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik