Görögország: Németh Krisztiánt hírbe hozták a Panával és az AEK-kal is

Vágólapra másolva!
2011.09.05. 10:39
Címkék
A görög sajtóban továbbra is téma az Olympiakosszal múlt héten szerződést bontó Németh Krisztián ügye.

Mint ismeretes, Németh Krisztián múlt héten szerződést bontott az Olympiakosszal. A csatár egyik menedzsere, Kövesdi Viktor pénteken úgy nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Németh mindenképpen távozni szeretne Görögországból, ahol csak az Olympiakoszban szeretne futballozni, ám ott most nincs erre lehetősége, ezért bontott szerződést a bajnokcsapattal.Kövesdi Viktor pénteken úgy nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Németh mindenképpen távozni szeretne Görögországból, ahol csak az Olympiakoszban szeretne futballozni, ám ott most nincs erre lehetősége, ezért bontott szerződést a bajnokcsapattal.

Ehhez képest több görög oldal is arról számolt be, hogy Németh Krisztián mégis Görögországban maradhat, méghozzá az Olympiakosz nagy riválisánál, a Panathinaikosznál.

A Pana már tavaly nyáron is pályázott a támadóra, ám akkor végül az Olympaikosz tudott megegyezni a Liverpoollal a szerződtetéséről. A Pana az elmúlt hetekben csatárt keresett, hiszen a nyáron több támadó hagyta el az együttest, mint amennyi érkezett. A francia Djibril Cissé és Sidney Govou mellett a spanyol Luis García Sanz és a görög Vangelisz Manciosz is távozott, míg a spanyol Toché és a Katarból kölcsönzött ghánai Quincy Owusu-Abeyie az új fiú a támadósorban a klubnál maradó Antonisz Petropulosz mellett, ám az ibériai játékost középszerűnek tartják, míg a görög futballista rutintalan. Múlt héten azonban a Pana megegyezett a Genoával Rudolf Gergely kölcsönvételéről, így most már négy támadójuk is van a zöld-fehéreknek.

Ezért első hallásra elég meglepőnek tűnik, hogy Németh szerződtetése ismét szóba került a klubnál, amelynél az Olympiakoszhoz hasonlóan nem lenne egyszerű a helyzete a csapatba kerüléssel, márpedig ő állandó játéklehetőségre vágyik, ezért is távozott a bajnoktól. A Pana mellett a csatár korábbi klubját, az AEK Athént is megemlítik a lehetséges kérők között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik