Hajnal Tamás: 2013-ig a Stuttgart játékosa vagyok!

Vágólapra másolva!
2011.05.09. 12:01
null
Hajnal Tamás (jobbra) még két évig a Stuttgart játékosának vallhatja magát (Fotó: Action Images)
Címkék
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Hajnal Tamás stuttgarti szerződése automatikusan meghosszabbodik, amennyiben a svábok kiharcolják az élvonalban maradást. A Stuttgart szombaton a középpályás góljának is köszönhetően 2–1-re megverte a Hannovert, ezzel biztossá tette élvonalbeli tagságát. A válogatott labdarúgó a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette, ezzel érvénybe lépett a szerződésében szereplő opció, így 2013-ig a Stuttgart játékosának vallhatja magát.

 

„A télen olyan szerződést kötöttünk, miszerint a Stuttgart bennmaradása esetén további két évig a csapat játékosa maradok. Vagyis szombattól 2013-ig szóló szerződés köt Stuttgartba” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Hajnal Tamás.

A középpályás elmondta, korábbi klubja, a Dortmund olyan megállapodást kötött a télen a Stuttgarttal, melynek értelmében bennmaradás esetén a svábok egy előre meghatározott összegért kivásárolják őt dortmundi szerződéséből.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Dortmund és a Stuttgart januárban 1.5 millió euróban rögzítette a játékos árát.

„A gólomnál még választhattam is, hogy melyik sarokba lőjek. Az egész csapat megkönnyebbült, hogy kimásztunk nagyon nehéz helyzetünkből. Most már az új kihívásokat várom, amelyek a Stuttgartnál várnak rám" – értékelt Hajnal a Stuttgart honlapján a Hannover elleni, 2–1-re megnyert szombati meccs kapcsán, amely találkozón ő szerzett vezetést csapatának.

HAJNAL-GÓL A HANNOVER ELLEN

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik