Hannover: Huszti Szabolcs Kínában folytatja?

Vágólapra másolva!
2014.07.14. 09:50
A Borlife német honlap hétfői spekulációja szerint nem zárható ki, hogy a német élvonalbeli Hannover magyar labdarúgója, Huszti Szabolcs hamarosan Kínában folytatja a pályafutását.

A portál – amely nem tartozik a vezető német honlapok közé – felidézi, hogy a remek idényt maga mögött hagyó Huszti Szabolcsnak már csak egy év van hátra a hannoveri szerződéséből, és 31 esztendősen alighanem karrierje „utolsó nagy megállapodása” előtt áll.

Kína szakmailag nem túl csábító, pénzügyi szempontból annál inkább – állapítja meg a cikk, amely forrásmegjelölés nélkül fejtegeti az állítólagos kínai szálat, nem megfeledkezve arról sem, hogy Huszti a legutóbbi szezon végén önkényesen kezdte meg nyári szabadságát, amivel nem szerzett jó pontokat a hannoveri vezetőség tagjainál.

Magunk is érdeklődve várjuk, hogy a keleti nyitást egyszer már meglépő – és a szentpétervári Zenitben eltöltött három és fél esztendejével a mostani spekulációhoz valószínűleg önkéntelenül is alapot adó – magyar játékos meghozza-e ezt a döntést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik