Hodgson: Szerencse, hogy Gera nem kell a Fulhamnek

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 18:21
null
Hodgsont Geráról is kérdezték mai sajtótájékoztatóján (Fotó: Reuters)
A West Bromwich Albion hivatalos honlapja után Roy Hodgson is megerősítette, hogy közel állnak Gera Zoltán szerződtetéséhez. A magyar válogatott középpályással a Fulhamnél korábban már együtt dolgozó szakember szerencsének tartja, hogy Gera feleslegessé vált a londoni klubnál.

Roy Hodgson először beszélt Gera Zoltán esetleges visszatéréséről a West Bromwich Albionhoz: a birminghami klub menedzsere elismerte, hogy szeretné szerződtetni korábbi játékosát.

„Nem csinálok titkot abból a tényből, hogy Gera Zoltán azon játékosok egyike, akit szeretnék visszahozni a West Bromhoz. Nagyon elégedett vagyok az eddigi két igazolásunkkal, de remélhetőleg nem ők ketten lesznek az utolsó érkezők" – mondta Hodgson mai sajtótájékoztatóján.

„Számos munka folyik a háttérben, és szeretnénk tovább erősíteni a keretünket úgy két-három futballistával. Gera itt kezdte a Premier League-karrierjét, és úgy gondolom, hogy nagyon sikeresen folytatta a Fulhamnél. Most úgy tűnik, hogy ismét továbblép, és folynak az egyeztetések vele" – tette hozzá a szakember.

Hodgson elmondta, az orvosi vizsgálatok körüli hercehurca miatt bonyolultabbá vált Gera átigazolása, és a West Brom szerencséjének tartja, hogy a légiós feleslegessé vált a Fulhamnél.

„Az ügylet egy kissé bonyolulttá vált, de bízom benne, hogy a tárgyalások jól haladnak majd, és szerződtetni tudjuk. A szurkolók itt is és a Fulhamnél is szerették őt, de mióta elhagytam a londoni klubot, más menedzserek is megfordultak ott, és minden szakembernek mások az elképzelései. Az lehet a szerencsénk, hogy a Fulhamnél feleslegesnek tekinthetik" – jelentette ki Roy Hodgson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik