Hollandia: Babos Gábort ingyen elengedi a NEC, ha talál csapatot

Vágólapra másolva!
2011.05.24. 16:02
Címkék
Babos Gábor, a holland élvonalbeli NEC Nijmegen magyar kapusa sokáig sérüléssel bajlódott a múlt héten befejeződött szezon során, majd miután felépült, már nem tudott visszakerülni a csapatba. A 36 éves futballista a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, védeni szeretne, ezért megegyezett klubja vezetőivel, hogy ha talál magának csapatot, akkor ingyen távozhat.

„Egyelőre nem tudom, hol folytatom. A sérülésem alatt a saját nevelésű Jasper Cilessen került a helyemre, aki nagyon jól védett, bekerült a holland válogatottba is, ezért érthető, hogy számolnak vele a klubnál. Én azonban érzek magamban annyi erőt, hogy még egy-két évet védjek, ezért abban maradtunk a vezetőkkel, hogy ha találok csapatot, akkor ingyen távozhatok. Ha viszont nem kapok megfelelő ajánlatot, akkor kitöltöm a kétezer-tizenkettő nyaráig szóló szerződésemet" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Babos Gábor.

A kapus hozzátette, jövő hét végén tér vissza Hollandiába, egyelőre a menedzsere intézi az ügyeit, még nem tud konkrét érdeklődőről, de külföldön tervezi a jövőjét, elsősorban Hollandiában szeretne védeni a következő szezonban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik