Ipswich Town: Bajner aláírt a klubhoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 11:03
null
Bajner Bálint az angol másodosztályban bizonyíthat (Fotó: itfc.co.uk)
Az Ipwich Town a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a legutóbb a német harmadosztályú Dortmund II-ben szereplő Bajner Bálintot.

Bajner Bálint megfelelt a próbajátékon, szerződtette őt az Ipswich Town. A magyar támadó legutóbb a német harmadosztályú Dortmund II-ben szerepelt, de onnan szerződése lejártával távozott, így szabadon igazolhatóvá vált. És már csapata is van.

Az angol másodosztályú klub a magyar játékossal egyéves megállapodást kötött, amely további egy évvel meghosszabbítható.

Tegnap megírtuk, hogy Bajner szerdán orvosi vizsgálaton vett részt a klubnál, csütörtökön pedig már be is mutatják mint a csapat új igazolását. Így is lett. A 23 éves csatár szerződéskötését segíthette, hogy két nappal ezelőtt az Ipswich felkészülési mérkőzésén szépségdíjas találatot szerzett, ami után Mick McCarthy menedzser dicsérte a magyar játékost.

Az Ipswich az előző szezonban a 9. helyen végzett az angol másodosztályban, négy ponttal elmaradva a feljutásért kiírt osztályozót érő 6. pozíciótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik