Leandro követheti volt edzőjét a Panionioszba

Vágólapra másolva!
2011.01.09. 11:47
null
Leandro (balra) változatlanul az Omonia egyik biztos pontja (Fotó: gazzetta.gr, archív)
Címkék
A ghánai Bennard Yao Kumordzi távozása után keletkezett űrt a ciprusi Omonia brazil-magyar légiósa, Leandro töltheti be a görög élvonalban szereplő Panioniosz labdarúgócsapatánál, legalábbis a gazzetta.gr információi szerint.

A 25 éves ghánai a télen szerződött az Olympiakoszhoz, a Panionioszt edző Takisz Lemonisznak ekkor jutott eszébe volt játékosa, Leandro, mint ideális helyettes.

Lemonisz általában irányítóként számított Leandróra, de a játékos a középpálya más részein is hasznos teljesítményre volt képes – sőt, akár a védelem bal oldalán is, ha úgy hozta a helyzet és az élet –, amellyel a jelek szerint kifejezetten jó emlékeket hagyott a szakemberben.

A ciprusi Sportday által megkérdezett Leandro úgy nyilatkozott, hogy szívesen szerződne Görögországba. Amennyiben a két klub nem tud megegyezni a vételáráról, úgy a nyáron jöhet létre Leandro újabb klubváltása, amikor lejár a szerződése Cipruson.

Ennek viszont alapjaiban mond ellent maga az érintett légiós, aki a Nemzeti Sportnak elmondta: hasonló témában nem nyilatkozott egyik lapnak sem, ráadásul éppen most készülnek vele meghosszabbítani a 2011. június végén lejáró szerződését az Omoniánál. A Panioniosz hívásáról, de még érdeklődéséről sem értesült, bár ugye ettől függetlenül akár még elképzelhetőnek tartja, hogy a hírnek ez a része valós. Csak akkor ez még hozzá és a ciprusi klubhoz ez nem jutott el.

Leandro a második helyen álló Omoniában Dusan Bajevicsnél is stabil kezdőnek számít. A tizenhat csapatos ligában a 15., kieső helyen álló Panioniosznál korábban Németh Krisztián (Olympiakosz) kölcsönvétele is felvetődött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik