Légiósok: a német sajtóban ismét téma Huszti Hannoverbe szerződése

Vágólapra másolva!
2011.03.05. 12:46
Címkék
Huszti Szabolcs korábbi klubja, a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Hannover szívesen tudná újra a soraiban a magyar válogatott futballistát, és ennek a klub elnöke, Martin Kind hangot is adott. Azt azonban nem tudni, mekkora esély van a Zenit légiósának megszerzésére, a 27 éves játékos ugyanis a Nemzeti Sportnak nemrég egyértelműen kifejtette, hogy nem fog a Hannoverhez szerződni.

„Én is el tudnám képzelni, hogy visszajön, azonban a döntést a szakmai vezetésnek kell meghoznia. Annak idején nagyon sajnáltam a távozását, annak ellenére, hogy anyagilag jól járt a klub. Huszti egy igazi egyéniség" – nyilatkozta a Bild című német napilapnak Martin Kind, a Hannover elnöke.

Huszti Szabolcs, aki jelenleg az orosz élvonalban szereplő Zenit labdarúgója, januárban a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy járt a Hannovernél, ahol megpróbálták meggyőzni, azonban nem kíván oda visszatérni.

A szentpéterváriak télen nem voltak hajlandóak megválni Huszti Szabolcstól, pedig konkrét ajánlatot is kaptak érte Németországból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik