Légiósok: az Aachenben remeklő Stieber már Luxemburgról álmodik

Vágólapra másolva!
2011.05.07. 12:44
Címkék
A német labdarúgó-másodosztályban szereplő Alemannia Aachen magyar légiósa, Stieber Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta, tud róla, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány személyesen nézi meg a vasárnapi meccsét, és bizony eljátszott már a gondolattal, hogy pályára lép a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésen.

„Tudok a szövetségi kapitány érkezéséről, és szeretném neki is megmutatni, hogy amit eddig produkáltam, nem a véletlen műve. Hogy Egervári Sándor Németországba jön, feltehetőleg az idei teljesítményemnek köszönhető, és minden bizonnyal annak is, hogy a Bundesliga élmezőnyébe tartozó Mainz érdemesnek talált a szerződtetésre"– nyilatkozta Stieber, aki már a Luxemburg elleni találkozóra is gondol.

"Tudom, hogy június harmadikán Luxemburg, hetedikén pedig San Marino lesz a válogatott ellenfele. Nem tagadom, eljátszottam már a gondolattal, hogy mondjuk a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésen lehetőséget kapok... Ez az évem amúgy is csodásan alakul, csak hab lenne a tortán, ha a válogatott mezét is magamra ölthetném" – tette hozzá a légiós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik