Légiósok: Buzsáky egy hónapra a Portsmouthba igazolt

Vágólapra másolva!
2012.10.01. 14:10
null
Buzsáky a Portsmouthban folytatja pályafutását (Fotó: portsmouthfc.co.uk)
Címkék
Buzsáky Ákos egy hónapra az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouthhoz igazolt – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar középpályás szerződését már csak az FA-nek és az angol ligának kell bejegyeznie.

 

 

Annak ellenére, hogy Michael Appleton, a Portsmouth menedzsere korábban nehézségekről beszélt Buzsáky szerződtetésével kapcsolatban, a 30 esztendős futballista most mégis aláírt egy hónapra a Pompeyhez.

Mint ismert, a válogatott középpályás múlt hét csütörtök óta a Portsmouthnál szerepelt próbajátékon Boa Mortével együtt, s a csődeljárás alatt álló klubhoz szerződött egy hónapra, miután mindenben megegyezett a vezetőkkel.

„Ákos a legutóbbi idényben még a Premier League-ben szerepelt, s most azért van itt, mert futballozni akar. Remek játékos, aki ki tudja szolgálni a csatárokat pontos passzokkal – nagyszerű erősítés a csapatnak” – dicsérte a Portsmouth új szerzeményét Michael Appleton menedzser.

Buzsáky így a Portsmouth második magyar futballistája lett, hiszen a klubot erősíti a jelenleg sérüléssel bajlódó Gyepes Gábor.

A Portsmouth kilenc forduló után a 17. a 24 csapatos League One tabelláján, eddig két győzelmet és két döntetlent jegyzett öt veresége mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik