Válogatott: Dzsudzsákot még az éjjel megműtötték, új játékos jön a helyére

Vágólapra másolva!
2011.08.28. 10:37
Címkék
Amint arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs tegnap kulcscsonttörést szenvedett a Rosztov elleni bajnokin. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szélsőt éjjel már meg is műtötték.

Információink szerint Dzsudzsák Balázst még az éjjel megoperálták Magyarországon. Az előzetes diagnózisok beigazolódtak, kulcscsonttörést szenvedett, ezért csavarokkal kellett rögzíteni a karját.

Értesülésünket a magyar válogatott sajtófelelőse, Pajor-Gyulai László is megerősítette, és azt is elmondta, hogy Egervári Sándor hamarosan bejelenti, kit hív meg a szélső helyére.

„Dzsudzsák Balázs éjjel érkezett haza az Anzsi egyik orvosának kíséretében. Ezt követően kórházba szállították, és egy hazai orvos meg is műtötte. A másfél órás operáció sikeres volt. Tíz napig lesz kötésben a játékos válla. Három-négy hét múlva kezdheti a futóedzéseket, de az ütközéseket még kerülnie kell. Egervári Sándor később jelenti be, hogy kire számít Dzsudzsák helyett a válogatottban" – nyilatkozta Pajor-Gyulai László, aki azt is hozzátette, hogy az Anzsi légiósának hazautazását és a műtétet a menedzsmentje intézte.

A középpályás nagyjából két hónap múlva játszhat újra. Azt még nem tudni, hogy ki pótolja a svédek és a moldovaiak elleni szeptemberi Eb-selejtezőkön, a keret két biztonsági tartaléka Sándor György és Mészáros Norbert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik