Légiósok: Juhász szerint a negyedik Rangers-ajánlatra sem bólintott rá az Anderlecht

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 19:07
Címkék
Ma már beszámoltunk róla, hogy a hírek szerint közel a megegyezés skót Rangers és a belga Anderlecht között Juhász Roland szerződtetésének ügyében. Az Izland elleni szerdai válogatott meccsre  Telkiben készülő védő a Nemzeti Sport kérdésére elismerte, még tartanak az egyeztetések a két klub között, ugyanakkor megjegyezte, úgy tudja, a belgák a negyedik skót ajánlatot sem fogadták el.

„Tudomásom szerint a Rangers már a negyedik ajánlatát is megtette, de az Anderlecht erre sem mondott igent. A konkrét összegeket nem ismerem, hiszen ez a két klub dolga. De azt hallottam, hogy a skót klub már több mint kétszer annyit ajánlott, mint az első alkalommal" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Juhász Roland, akiért brit sajtóhírek szerint elsőre 1.5 millió fontot ajánlott a Rangers.

„Magam is úgy készültem, hogy hétfőn pont kerül az ügy végére – tette hozzá a jelenleg a válogatottal Telkiben készülő védő. – Tekintettel arra, hogy még egy évig élő szerződés köt a brüsszeli csapathoz, addig nem sok beleszólásom van a dolgokba, míg a két klub meg nem egyezik. Természetesen jólesik, hogy Belgiumban ennyire ragaszkodnak hozzám, de én úgy érzem, új kihívásra lenne szükségem, kipróbálnám magam egy másik bajnokságban."

A védővel készült teljes beszélgetést elolvashatja a Nemzeti Sport holnapi számában!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik