Légiósok: Nikolicsot a Premier League-ből is vinnék – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.07. 10:39
Brit sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Hull Citynél ismét szóba került Nikolics Nemanja neve.

A „tigrisek” 2015-ben már érdeklődtek a magyar válogatott támadó iránt, aki akkor még a Videoton játékosa volt.2015-ben már érdeklődtek a magyar válogatott támadó iránt, aki akkor még a Videoton játékosa volt.

A The Yorkshire Post vasárnap reggel arról számolt be, hogy a Hull Citynél ismét szóba került Nikolics Nemanja neve – igaz, az angol élvonalbeli csapatnál egyelőre nem az átigazolások játsszák a főszerepet, a klubnak ugyanis egyelőre nincs menedzsere, miután az 55 éves Steve Bruce júliusban lemondott, mivel állítólag nem tetszett neki a vezetőség hozzáállása, ami az erősítéseket illeti.

Mint az oldal írja, a Hull Citynek körülbelül 3.5 millió eurót kellene fizetnie a Legia Warszawának Nikolics játékjogáért. Mint korábban megírtuk, a 28 éves csatárt a Porto és a Fulham mellett a görög Olympiakosz is vinné.

Brit lapértesülések szerint egyébként Gianfranco Zola, a Chelsea legendája vagy Chris Coleman, a walesi válogatott szövetségi kapitánya lehet a gárda következő menedzsere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik