Légiósok: Remélhetőleg szombaton már kezdhetek – Szalai Attila

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.24. 20:39
null
A 41-es mezszámot kapó Szalai Attila már szombaton pályára lépne a Hoffenheim színeiben (Fotó: Twitter/TSG Hoffenheim)
Ahogy arról beszámoltunk, a Hoffenheim leigazolta Szalai Attilát. A magyar válogatott védője új klubjának közösségimédia-felületén adott interjút, amelyben elmondta, örül, hogy ott lehet, és reméli, már szombaton pályára léphet a csapatban.

A Hoffenheim hétfő délután, 16.30-kor jelentette be, hogy szerződtette Szalai Attilát. A magyar válogatottban alapembernek számító belső védő négyéves kontraktust írt alá a korábban Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheimnél. A Transfermarkt 12.3 millió eurós átigazolási díjat jegyez, ezzel ő lett a hatodik legdrágább magyar játékos.

A Hoffenheimben a 41-es mezszámot kapó Szalai Attila a bejelentés után a klub közösségi médiájában adott interjút, amelyben elmondta, hogy nagyon boldog és örül, hogy a Hoffenheimnél lehet. „Új csapat, új csapattársak, minden új lesz számomra, de mindent megteszek, hogy segítsem a csapatot” – mondta Szalai Attila a Hoffenheim stadionjából nyilatkozva.

Az egylet szombaton a skót Rangers ellen játszik felkészülési mérkőzést, amelyen akár bemutatkozhat a magyar válogatott védő: „Holnap edzés, remélhetőleg szombaton már kezdhetek, és átélhetem az első perceim ebben a gyönyörű stadionban.”

„Belső védő vagyok, aki néha agresszívan játszik, de úgy gondolom, hogy a labdával is jó a kapcsolatom. Igyekszem mindennap fejleszteni magam, keményen dolgozni és a legjobbamat nyújtani. Remélhetőleg jó meccseket, nagyszerű eredményeket ünnepelhetünk majd” – zárja gondolatait Szalai Attila.

 

s

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik