Légióssors: Jó időben voltam jó helyen - Kovács Péter - videó

Vágólapra másolva!
2010.09.27. 10:51
Címkék
Kovács Péter megszerezte első gólját a belga élvonalban eddig nyeretlen Lierse színeiben. Ezzel csapata idegenben győzött a Charleroi ellen, amelynek kispadján most mutatkozott be László Csaba. A Norvégiából érkezett Kovács Péter a belga sajtóban nyilatkozott a találatáról.

„Az első negyvenöt perc nagyon gyenge volt, aztán a második félidőben szervezettebben játszott mindkét csapat. Világos volt azonban, hogy amelyik együttes gólt szerez, az valószínűleg meg is nyeri a meccset. Szerencsére mi voltunk azok. Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk" – mondta Kovács Péter.

Garry De Graef adta be a labdát balról, amelyet Kovács Péter a Charleroi kapujába fejelt, megszerezve ezzel első gólját új klubja színeiben.

„Sok ilyen fejes gólt szereztem már, az alkatom miatt viszonylag könnyen megy. Most jó időben voltam jó helyen, és ezzel megszereztem első találatomat a Lierse színeiben. Remélem, nem ez volt az utolsó" – értékelt a magyar támadó, akinek játékát a válogatott egyik megfigyelője is megtekintette.

„Szurkolóink remek hangulatot teremtettek, a pályán és azon kívül is nagyszerű volt a mérkőzés" – lelkesedett a csatár.

Érdekesség, hogy Kovács Péter abban az időszakban (2004–2005) szerepelt a magyar válogatottban, amikor Lothar Matthäus szövetségi kapitány segítője, pályaedzője László Csaba volt, aki most a Charleroi kispadján mutatkozott be. Kovács elrontotta az erdélyi magyar szakember debütálását.

KOVÁCS GYŐZTES GÓLJA 1:52-NÉL
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik