Légióssors: Tőzsér nem számolgat, inkább „megszakad” a bajnoki aranyért

Vágólapra másolva!
2011.05.08. 09:38
Címkék
Péntek este a Genk hazai pályán 1–0-ra legyőzte Juhász Roland együttesét, a címvédő Anderlechtet, amellyel szemben három fordulóval a rájátszás zárása előtt jelentős előnyre tett szert. Tőzsér Dániel, a genkiek magyar középpályása a második félidőben (1–0-nál) tizenegyest hibázott, de mint kiderült, belefért a rontás.

„A tizenegyes mindig lutri, ezúttal sajnos hibáztam, rosszul, kapu fölé lőttem a labdát – nyilatkozta Tőzsér Dániel a Nemzeti Sportnak. – Ezzel egyébként elképesztő sorozatot folytattam, mert a legutóbbi három tizenegyesünket három különböző játékos hagyta ki. Mindamellett nem forgott veszélyben a győzelmünk, szerintem sokkal jobban voltunk Juhász Rolandéknál.” Tőzsér Dániel a Nemzeti Sportnak. – Ezzel egyébként elképesztő sorozatot folytattam, mert a legutóbbi három tizenegyesünket három különböző játékos hagyta ki. Mindamellett nem forgott veszélyben a győzelmünk, szerintem sokkal jobban voltunk Juhász Rolandéknál.”

Tőzsér Dániel remek szezont fut, mindez érthetően nem kerülte el a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a figyelmét sem. Egervári Sándor a helyszínen tekintette meg a belga bajnoki rangadót, majd beszélt a Genk kulcsemberével. Bár a válogatott kapcsán konkrétumokról egyelőre nem esett szó, sokkal inkább a légiós és klubcsapatának az idénye volt a téma

„Szurkolóink már az előző meccsen is bajnokként éltettek minket, pénteki győzelmünkkel nyilván közelebb kerültünk a célhoz, de amíg matematikai esély van rá, hogy utolérjenek minket, nem vagyunk aranyérmesek. Három meccsünk van hátra, ha mindhármat megnyerjük, elsők vagyunk, sőt akkor is, ha valamelyik vetélytársunkkal azonos pontszámmal zárunk. Mindegy is, én nem számolgatok, hanem megszakadok azért, hogy megnyerjük hátralévő találkozóinkat” – célzott a bajnoki hajrára Tőzsér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik