Légióssors: Vannak meccsek, amikor legyőzhetetlenek vagyunk - Fülöp

Vágólapra másolva!
2011.03.07. 11:37
Címkék
A feljutásra pályázó Cardiff City vendégeként győzött két góllal (2–0) az Ipswich Town az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship). A mérkőzés legjobbjának Fülöp Mártont választották meg a Sky Sports televíziós csatorna szakértői. A magyar légiós úgy érzi: megérdemelten kapta meg a legjobbnak járó kitüntetést, az üveg pezsgőt.

„Ha azt kérdezik, megérdemelten kaptam-e a mérkőzés legjobbjának járó elismerést, a válaszom igen – mondta Fülöp Márton. – Szolidan megünnepeltük a győzelmet, de semmi több, mert sorozatban játsszuk a mérkőzéseket.”

Az Ipswich a folytatásban három klubbal – Reading, Leeds, Watford – találkozik, amely mindegyike a liga leggólerősebb csapatai közé sorolható.

„Az Ipswich bármelyik gárdát képes legyőzni, mint ahogy Cardiffban is bizonyítottuk. Tizenkét pontra vagyunk a hatodik helytől, amely már osztályozós pozíciót jelent, igaz, a szezon előtt a feljutás volt a cél, de az ősszel beleszaladtunk egy rossz sorozatba, és volt, hogy három, majd hat egymást követő bajnokin kikaptunk. Elfogadhatatlan volt a teljesítményünk.”

Azóta az Ipswich szerződtette a szombati derbit két góljával eldöntő Jimmy Bullardot, illetve a Roy Keane menedzser helyére érkező Paul Jewell is új impulzusokat adott.

Vannak meccsek, amikor legyőzhetetlenek vagyunk. A Cardiff elleni mérkőzés elején többször is védenem kellett, és mivel rendre jó döntéseket hoztam, később éreztem, nem lehet baj, sőt gólt is szerezhetünk. Az első félidő végén egy oldalról érkező szabadrúgás után a kapumba került a labda, de a partjelző lest jelzett, így szó sem lehetett gólról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik