Légióssors: „vérre menő meccs lesz” a Pintér kontra Vadócz randevú

Vágólapra másolva!
2011.05.08. 09:56
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 35. fordulójában a liga két magyar érdekeltségű csapata, a Zaragoza és az Osasuna egymás ellen lép pályára. Pintér Ádám 16. helyen álló együttese a 18. pozíciót elfoglaló Osasunát fogadja, amelynek Vadócz Krisztián révén szintén tagja egy magyar válogatott labdarúgó. A két gárdát mindössze egy pont választja el egymástól a tabellán.

Pintér Ádámék a közelmúltban Madridban győzték le a Realt, és jó formában vannak, amely bizakodásra ad okot a légiósnak a vasárnapi mérkőzésre éppen úgy, mint a bentmaradásért folytatott további versenyfutásra.

„Nem foglalkozom vele, de természetesen a meccs előtt és után is kezet rázunk – utalt Pintér arra a kérdésre, hogy milyen különbséget jelent számára az, hogy az ellenfélnél ezúttal magyar légiós is van. – Szeretnék pályára lépni, s ha a középpályán kapok lehetőséget, többször találkoznánk Krisztiánnal – igyekszem fölé kerekedni.”

Vadócz Krisztián szerint az eredmény mindkét csapatnál elsőbbséget élvez, így a szép játék vélhetően háttérbe szorul majd. A semleges nézők aligha számíthatnak látványos összecsapásra, ám a jó hangulat, az izgalmak így is garantáltak. Annál is inkább, mert az Osasuna a három pontért ment Zaragozába.

„Engem sem dob fel különösebben – mondta a Pintér Ádámmal a pályán való esetleges találkozásáról Vadócz. – Persze várom, hogy tudjunk beszélni egy keveset, mert nagy szó, hogy két magyar a spanyol első osztályban találkozik egymással. Ettől függetlenül vérre menő összecsapás lesz, nem számít, hogy Ádám vagy éppen Edmílson jön szembe a pályán. Egy biztos: a találkozó után szeretnék odamenni Ádámhoz, hogy gratuláljak neki – de csakis a játékához, a győzelemért majd ő gratulál nekem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik