Mainz: Szalai csütörtökön a Schalkénél jelentkezhet edzésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 17:24
Hivatalos bejelentés még nem történt, de a jelek szerint egyre közelebb Szalai Ádám klubváltása, a Mainz magyar labdarúgója a bajnoki rivális Schalkéhez igazolhat. A 25 éves válogatott csatár kedden sem vett részt a csapata edzésén, a pálya széléről nézte gyakorló társait.

Az Allgemeine Zeitung ott volt a Mainz keddi edzésén, és a lap beszámolója szerint Szalai Ádám civilben jelent meg, nem vett részt a tréningen. A magyar támadó azonban határozottan elutasította a Schalkével kapcsolatos témát, háromszoros nemmel tért ki a válasz elől.

A napilap úgy tudja, Szalai csütörtökön már a Schalkénél jelentkezik edzésre. A gólerős támadó a személyes feltételekben állítólag már megegyezett a gelsenkircheniekkel, hosszú távú kontraktusban állapodott meg. Már csak a két klubnak kell dűlőre jutnia az átigazolási díjjal kapcsolatban, mely 8 millió euró körül mozog.

A hírek szerint Szalai utódjával, Okazaki Sindzsivel megállapodott a Mainz, sőt, a Stuttgarttal is megvan az egyezség az átigazolási díjról (1.5 millió euró), így már csak a japán válogatott támadó aláírása hiányzik a kontraktusról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik