Németh Krisztián Belgiumban folytathatja

Vágólapra másolva!
2011.08.30. 21:30
null
Németh Krisztián a Standard Liege-hez kerül (Fotó: Mirkó István – archív)
A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint az Olympiakosz magyar csatára, Németh Krisztián a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-nél folytatja kölcsönben.

Úgy tűnik, Németh Krisztián menedzsereinek sikerült teljesíteniük a csatár vágyát, és Görögországon kívül találtak új klubot a futballistának. A Nemzeti Sport Online információi szerint ugyanis a Standard Liege lesz a 22 éves játékos új klubja.

Úgy tudjuk, az Olympiakosz csak kölcsönben engedi el a támadót a belga élvonalban szereplő klubhoz, amely holnap mutathatja be hivatalosan Némethet.

Mint korábban beszámoltunk róla, görög sajtóhírek szerint az Olympiakosz a krétai OFI-val és a PASZ Janninával is megállapodott Németh Krisztián kölcsönadásáról, és csak a csatáron múlt, hogy elfogadja-e valamelyik klub ajánlatát, ám Németh nem akart Görögországban maradni, és a menedzserei mindenképpen Közép- vagy Nyugat-Európában akartak csapatot találni neki.

„Továbbra is az a célunk, hogy Görögországon kívül, Közép- vagy Nyugat-Európában találjunk csapatot Krisztiánnak. Több csapat is érdeklődik iránta. Az Olympiakosz nem szeretné végleg elengedni, ezért kölcsönbe adná valamelyik klubnak. Görögországból is sokan keresik, de a helyi klubok csak akkor jöhetnek szóba, ha nem sikerül másik országban új együttest találni neki" – nyilatkozta Németh Krisztián egyik menedzsere, Pataky Tibor a Nemzeti Sport Online-nak néhány órával ezelőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik