Osasuna: a pamplonaiak fizetnének Vadócznak, hogy távozzon - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.08.24. 13:46
null
A helyi sajtó továbbra is szinte biztosra vesz Vadócz távozását (Fotó: Action Images – archív)
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vadócz Krisztián számára nem marad hely a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Osasunánál. A Noticias de Navarra napilap szerint a magyar középpályás nem fér be a gárda 25 fős keretébe, és a pamplonai klub mindent megtesz azért, hogy Vadócz távozzon.

Az újság úgy tudja, a spanyol klub már közölte Vadócz menedzsereivel, hogy keressenek új együttest a labdarúgónak, és az Osasuna akár arra is hajlandó lenne, hogy kifizet valamennyit a magyar válogatott játékosnak a még egy évig érvényes szerződésében foglalt fizetéséből, ha olyan csapatot talál, amelynél alacsonyabb lesz a járandósága.

Az Osasunának a belga Ronald Lamah érkezésével 26 igazolt játékosa van, ha a fiatal David Timornak nem adnak profi szerződést. A spanyol klubok csak 25 labdarúgót nevezhetnek a következő idényre.

Az ügyben Vadócz Krisztián egyik menedzsere, Kövesdi Viktor a Nemzeti Sportnak elmondta, az Osasuna spórolni szeretne, és ennek eshet áldozatul a magyar középpályás, de továbbra is ötven százalék esélyt lát arra, hogy a futballista marad a pamplonai klubnál.

A játékosügynök kijelentette, nincs semmiféle megállapodásuk az Osasunával arról, hogy a spanyol csapat akkor is fizetne valamennyit a labdarúgó béréből, ha távozik a klubtól.

Mint ismert, Torghelle Sándor hasonlóan járt a nyáron: a Fortuna Düsseldorfnál nem maradt hely a számára a csapatban, ezért a német másodosztályú klub felbontotta a szerződését, hogy ne kelljen továbbra is fizetnie a bérét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik