Osasuna: drasztikus döntéseket kellett hoznunk - a sportigazgató Vadóczról

Vágólapra másolva!
2011.08.25. 11:05
Ismét Vadócz Krisztián helyzete a téma a pamplonai újságokban, és a magyar középpályásról ezúttal az Osasuna sportigazgatója, Ángel Martín González nyilatkozott, aki szerint kissé drasztikus döntésekre kényszerültek a nyáron az átigazolások terén.

„Tudomásunk szerint vannak lehetőségei. Egyedül Krisztiánnak kell döntést hoznia. Sokat segített a klubunknak, és személy szerint kivételes embert ismertem meg benne, de a helyzet úgy hozta, hogy kissé drasztikus és semmiképpen sem kellemes döntéseket kellett hoznunk. Májusban azt mondta nekünk, hogy távozni szeretne a klubtól, és nem állunk az útjába" – mondta Ángel Martín González, aki azonban nem vállalta fel nyíltan, hogy nem marad hely Vadócz számára.

„Hogy marad-e neki mezszám a huszonötös keretben? Ő tudja, hogy mi a helyzet. Lehetetlen, hogy mindenkinek maradjon hely. A távozóban lévő játékosaink ügynökeinek még van néhány napjuk, hogy új klubot találjanak futballistáiknak. Nem sok idő maradt, az utolsó hét rémisztő lesz az átigazolások terén" – tette hozzá a sportigazgató.

A Diario de Navarra napilap az ügyben Vadócz Krisztiánt is megkereste, aki csak annyit mondott: „A jövő hétre minden megoldódhat. Az Osasunánál kevés lehetőségem lesz a játékra."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik