QPR: az élvonalban már nem feltétlenül kell Buzsáky - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 12:34
A Fulham Chronicle értesülése szerint Buzsáky Ákos is ama labdarúgók között lehet, akikre az angol bajnokság élvonalába feljutó (igaz, indulási jogát adminisztratív okokból még elveszíthető) Queens Park Rangers nem számít a következő idényben.

A honlap szerint Buzsáky a sérülékenysége áldozata lehet. A Fulham Chronicle emlékeztet arra, hogy a sérülésekkel küzdő magyar játékos csupán nyolcszor volt kezdő a Championship-bajnoki címet ebben az idényben megszerző csapatban.

Ugyanez a forrás egy nappal korábban – még Buzsáky nevének említése nélkül – jelezte: Neil Warnock menedzser körülbelül 15 futballistától válik meg a nyáron, függetlenül attól, hogy az Ali Faurlin két évvel ezelőtti szerződtetése körüli szabálytalanságok nyomán végül melyik osztályba sorolják a klubot a következő évadban.

„Kedden találkozom a játékosokkal, akkor beszélek velük a következő szezonról. Egyelőre nem áll módomban megmondani, ki megy, és ki marad, erre még aludnom kell néhányat" – mondta a QPR menedzsere.

A korábbi teljesítménye nyomán helyi közönségkedvenccé előlépő Buzsákynak a következő idény végén lejár a szerződése a londoni csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik