QPR: Buzsáky Ákos Neil Warnock menedzser munkáját dicsérte

Vágólapra másolva!
2011.03.02. 20:01
Címkék
A Queens Park Rangers játékosa, Buzsáky Ákos szerint edzője, Neil Warnock a megfelelő ember a QPR menedzseri posztjára.

A Sven-Göran Eriksson által irányított Leicester City elleni szombati összecsapás alkalmával lesz egy éve, hogy Neil Warnock a Queens Park Rangers menedzsere lett. Egy West Bromwich Albion elleni hazai győzelemmel kezdett, azóta ötven mérkőzésen huszonháromszor vezette sikerre csapatát a hatvankét éves mester.

Buzsáky – aki tavaly összetűzésbe keveredett Jim Magiltonnal, a QPR korábbi edzőjével, – ekképp vélekedett: „Érződik csapatunkon a fejlődés, minőségi játékosokat igazolt. Ismeri az angol másodosztályt, tudja, hogyan kell jól szerepelni ebben a ligában, ő a tökéletes választás erre a posztra."

„Jó a kapcsolatunk, tisztában van a képességeimmel és bízom benne, mert tudom, hogy jó szakember. Még akkor is, mikor nem játszottam, tudtam, ha keményen edzem, visszakerülök a csapatba. Bízik bennem, és ez kölcsönös."

„Nem csak velem jó a kapcsolata, hanem az összes játékossal is. Megköveteli, hogy futballistái mindent beleadjanak, még akkor is, ha rossz napjuk van. Ez a legfontosabb. Ezért vezetjük a bajnokságot" – nyilatkozta a magyar válogatott középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik